KOI HORGÁSZTÓ

NYITVATARTÁS

Hétfőtöl Vasárnapig

KOI 1 06:00-18:00

Péntek szombat

0.00-24:00

KOI 2 0:00-24:00

Bojlis hétvége
KOI 1-es FOGÁSOK
IDŐJÁRÁS
+5
+
+
Miskolc
Hétfő, 25
Vasárnap   + +
Kedd   +10° +
Szerda   +10°
Csütörtök   +11°
Péntek   +11°
Szombat   +12° +
ÚJ TÓREKORD KOI2

Valeán Zsolt  26.20 kg 

TÁMOGATÓNK

 

Információk a KOI 2 bojlis tóról

 

Elérkezettnek láttuk az időt,hogy létrehozzuk azt a fajta horgászélményt amire minden Bojlis pecás egyaránt vágyik. Ehhez rendelkezésre állt egy közel 10 hektár területű negyven éves bányató. Előszőr is a terepet rendeztük el olyan formán,hogy a bojlis horgászathoz szükséges megfelelő helyet biztosítani tudjuk az ide érkező horgászok számára. Ezután kialakításra kerültek a horgászhelyek és a filagóriák a maximális kényelem érdekében. A tó elrendezését úgy terveztük meg ,hogy csak egy oldalról  legyen horgászható így ezzel is biztosítani tudjuk az egymás zavarása nélküli nyugodt horgászatot. A tó  rövidebbik oldalán (kb:300m) elhelyeztünk 11db számozással ellátott horgászhelyet amely a tó méretet látva egyálltalán nem nevezhető zsúfoltnak. Az 1-3-5-7-es horgászállások légkondicionált komfortosan berendezett horgászházak találhatóak,ezek a horgászállások csak a házzal együtt bérelhetőek..Két darab berendezett lakókocsi bérlésére is van lehetőség a házzal nem rendelkező állások bármelyikén.Tavunkon Bark és hagyományos horgászcsónak bérlésére is van lehetőség.Minden horgászállásunkhoz áram vételezési lehetőség is igényelhető. Ingyenes wifi internet elérhetőség a tó egész területén.Zuhanyzásra a központi épületben van lehetőség.

koi 2 bojlis horgásztó Nyékládházán

A horgászállásokkal szemben a tó másik oldalán meg van jelölve a horgászálláshoz tartozó meghorgászható víz szélessége szintén a zavartalan horgászat érdekében. A part zömében kaviccsal borított egyenletes és tágas helyet biztosít minden ideérkező horgász számára.

koi 2 bojlis horgásztó Nyékládházán

A tó igy önmagába véve is egyedülálló mivel kevés olyan tó található az országban amely ilyen kulturált feltételeket biztosít a nyugalmas és remélhetőleg mindenki számára eseménydús horgászat számára. A tó medermélysége 2méter és 8méter között változik.A meder alja kavicsos, akadó és törpeharcsamentes. Halak tekintetében sem lehet szó panaszról mert a meglévő halállomány mellé első körben 1000 Db ponyt került.Jelenlegi halállományunk 8-22kg os pontyokból,amúrokból áll. a tóban különlegességként 10 kgos tokhalak is találhatóak.Jelenlegi tórekordunk 26.80kg tükörponty,Koiponytokból sem ritkák a 10kg feletti példányok. Ebből 153 Db számozott kapitális ponty melynek nyilvántartása mindenki számára publikus. Az egyedi jelölésről a weboldal egyedi haljelölés pontjában részletesen olvashatnak. A tóba a telepítés folyamatos amiről a hírek menüpont alatt minddenkit tályékoztatni fogunk. Ha felkeltettük az érdeklődését akkor keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön ott bővebb tájékoztatást adunk az esetlegesen felmerülő kérdéseire.

                                                                                                                          Mindenkit szeretettel vár: Kota Béla tógazda

 

RÓLUNK ÍRTÁTOK
TÉRKÉP
FACEBOOK OLDALUNK

KOI 2-es FOGÁSOK
SZOLUNÁRIS NAPTÁR

REGISZTRÁCIÓ
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*