KOI HORGÁSZTÓ

NYITVATARTÁS

Hétfőtöl Vasárnapig

KOI 1 06:00-18:00

Péntek szombat

0.00-24:00

KOI 2 0:00-24:00

Bojlis hétvége
KOI 1-es FOGÁSOK
IDŐJÁRÁS
+5
+
+
Miskolc
Hétfő, 25
Vasárnap   + +
Kedd   +10° +
Szerda   +10°
Csütörtök   +11°
Péntek   +11°
Szombat   +12° +
ÚJ TÓREKORD KOI2

Valeán Zsolt  26.20 kg 

TÁMOGATÓNK

 

Egyedileg jelölt halak a KOI 2 bojlis tóban

 

Elérkezettnek láttuk az időt,hogy létrehozzuk Magyarországon elsőként a bojlis horgászok paradicsomát a KOI 2 horgásztavat. Mint a hozzánk látogató horgászok már tudják, régóta egyedi haljelölő rendszert alkalmazunk a kapitális halaink megjelölésére . Ezt a módszert alkalmaztuk az új bojlis horgászok számára létrehozott tavunk halai esetében is . Ezzel a jelölő rendszerrel jól nyomon követhető  pontyaink fejlődése.

Egyedi haljelölő rendszer

Minden a tóba bekerülő hal a képen látható egyedi azonosító jelet kap, amiről nyilvántartást vezetünk, kifogásuk esetén mérlegeljük és rögzítjük a kifogás dátumát. Az új bojlis tóba közel 100Db egyedi jelölővel ellátott hal került a meglévő halállomány mellé.  A nemzetközi gyakorlatnak megfelelően ez az apró kis jelölő eszköz egyálltalán nem zavarja a halakat semmiben az életminőségük is ugyanolyan marad. Egy speciális eszközzel egy pillanat alatt megjelölhetö bármelyik kapitális példány és már mehet is vissza természetes környezetébe.

Megjelölt ponty

Mielőtt még sokan felhördülnek gondoljon mindenki azokra a kisgyermekekre akiknek születésük után a harmadik hónapban átlövik a fülcimpájukat. A halak testéhez teljesen hozzánő a jelölö sok esetben olyan szinten belepi az alga hogy alig észrevehető. Ezt az eljárást Magyarországon tudomásom szerint egyetlen telepített horgásztó sem alkalmazza!!!

RÓLUNK ÍRTÁTOK
TÉRKÉP
FACEBOOK OLDALUNK

KOI 2-es FOGÁSOK
SZOLUNÁRIS NAPTÁR

REGISZTRÁCIÓ
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*